Lekker rennen, springen en gooien met het gratis beweegprogramma voor de gymles!
  • Leuk én leerzaam beweegprogramma met de basisbeweegvormen rennen,springen,gooien
  • Aangepast aan de verschillende behoeften van groep 3-4, 5-6, 7-8
  • Leuk, uitdagend en makkelijk vol te houden voor kinderen
  • Veel inspiratie en leuk zodat kinderen enthousiast worden voor bewegen en dit een leven lang willen doen!
Kinderen willen niets liever dan lekker vrij kunnen bewegen. Als we ze al op jonge leeftijd leren wat de basisvaardigheden zijn, hebben ze daar de rest van hun leven wat aan.

Ren.Spring.Gooi-atletieklessen

De Ren.Spring.Gooi-atletieklessen bevatten een unieke combinatie van bewegingen en zijn dé manier om de motorische ontwikkeling van de kinderen te bevorderen. Ze zijn gratis en speciaal afgestemd voor de groepen 3-4, 5-6 en 7-8.
Wist je dat de beweegnorm voor kinderen twee keer per dag een half uur is? Zo blijven ze lekker fit en gezond. Met Ren.Spring.Gooi help je kinderen om dit spelenderwijs te halen!
Ren.Spring.Gooi is een initiatief van de Atletiekunie. Met het Ren.Spring.Gooi programma leveren Iedereen Fit op School en de Atletiekunie een bijdrage aan het creëren van een gezonde schoolomgeving om zo een positieve bijdrage te leveren aan de structurele gezondheid van kinderen.

Interesse?

Introduceer de Ren.Spring.Gooi atletieklessen en de energizers op jouw school! Gratis!
Ken je leerkrachten die ook de Ren.Spring.Gooi-atletieklessen en de Ren.Spring.Gooi-energizers willen gebruiken? Deel vooral deze pagina met hen!