"Energizers zijn zuurstof voor de hersenen."
"Energizers zijn zuurstof voor de hersenen." - Richard, leerkracht groep 4

De meeste leerkrachten gebruiken energizers op school. Als verzetje tussendoor na lang zitten, of als de kinderen erg wiebelig zijn.

“Buiten spelend rekenen. Dat kan op de ideale fitte school”

“Buiten spelend rekenen. Dat kan op de ideale fitte school”- Richard, leerkracht groep 4

Als je beweegt combineer je je twee hersenhelften. Regelmatig kort bewegen lijkt kinderen te helpen om zich beter te kunnen concentreren en geeft weer nieuwe energie.

Op de ideale fitte school bewegen kinderen regelmatig kort in de klas en spelen ze in de pauzes lekker buiten.

In de klas merk je als geen ander dat kinderen willen bewegen

Na lang stilzitten is het wel weer lekker om te bewegen. Na een energizer kunnen kinderen zich beter concentreren en hebben ze weer energie. KlasseTV heeft de energizers speciaal voor Iedereen Fit op School ontwikkeld!

Help jij mee aan de ideale fitte school?
Tip dan jouw collega's over de leukste
energizers die je kunt gebruiken in de klas.

Ook de eerste stapjes zetten naar een fitte school?