...regelmatig veel en vrij bewegen, dat is wat kinderen willen!

En daar hebben ze de meest geweldige ideeën over:
“Als je beweegt kun je dingen beter onthouden.”

‘Als je beweegt kun je dingen beter onthouden.’ - Julia, 11 jaar

In de klas merk je als geen ander dat kinderen willen bewegen

Na lang stilzitten is het wel weer lekker om te bewegen. Na een energizer kunnen kinderen zich beter concentreren en hebben ze weer energie. KlasseTV heeft de energizers speciaal voor Iedereen Fit op School ontwikkeld!

Empty

Het advies aan de overheid is: laat kinderen extra bewegen op school

Kinderen moeten extra bewegen op school. Dat is een dwingend advies van de Nederlandse Sportraad, de Onderwijsraad en de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving aan de overheid, dat meldde NOS in september 2018. Daar zijn de Energizers perfect voor! Energizers van KlasseTV voor op het digibord om tijdens de les even een minuutje kunnen bewegen met de kinderen. Het is leuk, kinderen voelen zich lekkerder en kunnen zich daarna beter concentreren.

Empty

Ken je leerkrachten die de Energizers ook wel willen gebruiken? Deel vooral deze pagina met hen!

Je kunt de link doorsturen via Whatsapp, e-mail en via onderstaande deelbuttons: