Hier vind je antwoord op al jouw vragen

 Staat jouw vraag er niet tussen? Of heb je een specifieke vraag, suggestie of opmerking waarmee wij Iedereen Fit Op School kunnen verbeteren?
Stuur dan een bericht via het contactformulier onder aan de pagina.

We proberen jouw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Alvast bedankt!

Veelgestelde vragen over Iedereen Fit op School

 1. Iedereen Fit op School is een platform gebaseerd op wat volgens kinderen en leerkrachten de ideale fitte school is, waar kinderen fit en blij zijn en lekker in hun vel zitten. Met al hun ideeën willen we ouders en scholen inspireren en stimuleren om scholen fitter te maken. 

  Dit gaat niet in één keer, daarom doen we het stap voor stap, samen met leerkrachten, ouders en partners. 
  We hebben al praktische tips voor bewegen en eten op school voor ouders en scholen en ook kun je je vast aanmelden voor Schoolmelk voor het nieuwe schooljaar.

  Kortom, e
  r staat een kleine basis die we samen steeds meer uitbreiden. Iedereen Fit op School heeft geen winstoogmerk.

 2. Wij willen graag een fitte generatie doorgeven. Met dit platform willen we ouders, scholen en natuurlijk kinderen inspireren, stimuleren en motiveren om lekker veel te bewegen op school en gezond te eten. Vanuit de gedachtegang van kinderen en leerkrachten. Als je vanaf jongs af aan beweegt en gezond eet, is de kans groot dat je dit op latere leeftijd ook gaat doen. 

 3. Het is een platform en inspiratiebron voor ouders en scholen. Met praktische tools om stap voor stap de ideale fitte school te realiseren. Vanuit de gedachtegang van kinderen en leerkrachten.

 4. Kinderen willen zelf heel graag fit zijn. Vanuit de gedachtegang van kinderen en leerkrachten ondersteunen wij ouders en scholen met tips en tools. Fitte scholen zijn er niet in een keer. Daarom doen we het samen met ouders, leerkrachten en partners, stapje voor stapje. 

 5. Nee. Lekker Fit is een lesprogramma van de Nederlandse Zuivel Organisatie voor basisschoolkinderen. Iedereen Fit op School is geen lespakket maar een website die zich richt op alle ouders, basisscholen en kinderen in Nederland.

 6. Melk is voor kinderen een goede en lekkere keus als onderdeel van een gezond voedingspatroon. Omdat kinderen met een Schoolmelk-abonnement verse, gekoelde melk op school krijgen biedt dit ouders gemak in het geven van gezond drinken aan hun kind. Schoolmelk wordt gesteund door de overheid en heeft geen winstoogmerk. Schoolmelk past daarmee bij de visie en missie van Iedereen Fit op School.

 7. Door je aan te melden voor Iedereen Fit op School ontvang je vast praktische tips voor bewegen en eten op school en kun je je aanmelden voor Schoolmelk voor het nieuwe schooljaar. Omdat het streven naar fitte scholen in Nederland stapje voor stapje gaat zullen we dit in de toekomst aanvullen met meer leuke informatie en activiteiten. Wil je je afmelden? Dan kun je ons een bericht sturen via het contactformulier.
 8. Iedereen kan zich aanmelden voor Iedereen Fit op School. Het meest heb je eraan als ouder van een basisschoolkind of als leerkracht.
 9. Ja, kinderen willen zelf de keus hebben wat ze willen eten en drinken. Schoolmelk is een lekker koele en gezonde optie, maar de keus kan ook vallen op ander drinken en daar zijn ouders en kinderen vrij in. 
 10. Leuk dat je mee wilt doen aan Iedereen fit op school! Via de aanmeldpagina kun je je aanmelden. Wil je je weer afmelden? Dan kun je ons een bericht sturen via het contactformulier. Wil je je afmelden voor schoolmelk? Dan kun je dit via je account doen.
 11. Wil je je afmelden voor Iedereen Fit Op School? Dan kun je ons een bericht sturen via het contactformulier. Wil je je afmelden voor schoolmelk? Dan kun je dit via je account doen.

Empty

Veelgestelde vragen vanuit ouders

 1. Jong geleerd is oud gedaan. Als je vanaf jongs af aan beweegt en gezond eet en drinkt is de kans groot dat je dit op latere leeftijd ook gaat doen. Gemiddeld zit een kind zes uur per dag. Dat is best veel. Als je als kind regelmatig beweegt kun je je beter concentreren en voel je je fitter en blijer.

 2. Scholen ontvangen energizers als ze zich aanmelden voor Iedereen Fit op School. De energizers zijn bedoeld om kort te bewegen op een leuke manier tijdens de les. Na een energizer kunnen kinderen zich beter concentreren en hebben ze weer energie. Via Fit op School kunnen scholen zich ook aanmelden voor Schoolmelk. Vervolgens kun je als ouder een Schoolmelk-abonnement afsluiten voor je kind zodat hij of zij op school een gekoeld vers pakje halfvolle melk krijgt. 

 3. Melk bevat van nature voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt, zoals calcium voor sterke botten en tanden, eiwitten voor groei en vitamine B2 en B12 die helpen bij het energie halen uit je voeding. Voor kinderen is dat belangrijk bij alles wat ze beleven op een dag. Fitte kinderen zitten lekker in hun vel en kunnen zich beter concentreren. Melk is voor kinderen daarmee een goede en lekkere keus als onderdeel van een gezonde voeding. 

Empty

Veelgestelde vragen vanuit scholen

 1. Kinderen brengen een groot gedeelte van hun tijd door op school. Als je vanaf jongs af aan beweegt en gezond eet is de kans groot dat je dit op latere leeftijd ook gaat doen. Kinderen geven zelf aan heel graag fit te willen zijn. Leerkrachten en ouders kunnen daar aan meehelpen.

 2. Door je aan te melden voor Iedereen Fit op School ontvang je vast Energizers die Klasse TV speciaal voor Iedereen Fit op School heeft gemaakt en kun je je vast aanmelden om Schoolmelk te gaan faciliteren vanaf het nieuwe schooljaar. Omdat het streven naar fitte scholen in Nederland stapje voor stapje gaat zullen we dit in de toekomst aanvullen met meer leuke informatie en activiteiten. Wil je je afmelden? Dan kun je ons een bericht sturen via het contactformulier.
 3. Je kunt de Energizers aanvragen via de pagina Energizers. Ze zijn gratis en gemaakt door Klasse TV voor Iedereen Fit op School. 

 4. In de klas kun je de kinderen vertellen en enthousiasmeren over Iedereen fit op school. Verder kun je onder meer in de nieuwsbrief en op de website van school aandacht besteden aan Iedereen Fit op School door een link te plaatsen naar de website iedereenfitopschool.nl

 5. Melk bevat van nature voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt, zoals calcium voor sterke botten en tanden, eiwitten voor de groei van botten en spieren en vitamine B2 en B12 die helpen bij het energie halen uit je voeding. Voor kinderen is dat belangrijk bij alles wat ze beleven op een dag. Fitte kinderen zitten lekker in hun vel en kunnen zich beter concentreren. Melk is voor kinderen daarmee een goede en lekkere keus als onderdeel van een gezonde voeding. 

  Omdat Schoolmelk in een pakje zit en gekoeld is, is het gemakkelijk en lekker.

Empty

Vragen over Schoolmelk voor ouders

 1. Via de aanmeldpagina kun je je aanmelden voor Schoolmelk voor het nieuwe schooljaar. Zodra het mogelijk is een abonnement af te sluiten sturen we je een e-mail.
 2. Een pakje Schoolmelk kost €0,28. Als je kind een jaar Schoolmelk krijgt is dat €56,- euro (op basis van 5 dagen per week en 40 weken).

 3. Dit kun je checken in het scholenoverzicht op de aanmeldpagina van Schoolmelk. 

 4. Door via je account aan te geven voor welke kinderen je nog meer Schoolmelk wilt. 

 5. Via je account kun je alle gegevens inzien en wijzigen.

 6. Via je account kun je je abonnement opzeggen.
 7. Voor Schoolmelk geldt een opzegtermijn van één maand. Na opzegging loopt het abonnement nog één maand door en krijgt je kind dus nog één maand Schoolmelk.

 8. Je kunt contact opnemen via het contactformulier of telefoonnummer 088-1168006.

 9. De school wordt na een vakantie op maandag of dinsdag voorzien van melk waardoor vanaf de respectievelijke dinsdag of woensdag kan worden gedronken. Deze dagen worden uiteraard niet berekend.
 10. Het Schoolmelk debiteurnummer staat vermeld op de factuur en op de specificatie. Je kunt het nummer ook terugvinden op je persoonlijke inlogpagina. Het debiteurnummer is gelijk aan het abonneenummer.

 11. De school kan op ieder gewenst moment een actuele abonneelijst inzien en printen vanaf onze website. Op deze lijst staat vermeld welk kind op welk moment melk moet krijgen. Als er iets wijzigt ontvangt de school hierover tijdig bericht van Schoolmelk.

 12. Hiervoor kun je contact opnemen via het contactformulier of telefoonnummer 088-1168006.

 13. Als de nieuwe school Schoolmelk faciliteert kan je kind probleemloos schoolmelk op de nieuwe school ontvangen. Je hoeft alleen de wijziging door te geven op de persoonlijke inlogpagina. Mocht de nieuwe school nog geen Schoolmelk faciliteren neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 088-1168006.

 14. Je kunt betalen via:

  • iDeal
  • Accept e-mail met betaallink
  • Automatische incasso
 15. Het bedrag wordt automatisch geïncasseerd op de door jou geselecteerde datum.

 16. Je kunt betalen op de volgende data:

  1e termijn = zomervakantie tot 1 december

  2e termijn = 1 december tot 1 april

  3e termijn = 1 april tot aan de zomervakantie

 17. Je kunt dan contact met ons opnemen via het contactformulier of telefoonnummer 088-1168006, dan zullen we het bekijken en oplossen.

 18. Het bedrag dat op de factuur staat is gebaseerd op het aantal pakjes dat je kind of kinderen heeft of hebben gedronken gedurende de geselecteerde periode. Tijdens vakanties of roostervrije dagen is je kind niet op school en dus wordt dit niet meegerekend in het bedrag.

 19. Je kunt contact opnemen via het contactformulier en ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 via 088-1168006.  

 20. We voelen ons verantwoordelijk voor het beschermen van de persoonsgegevens van onze consumenten en het waarborgen van de privacy van u en uw kinderen. De persoonsgegevens van uw kinderen worden uitsluitend gebruikt voor het doel waar het voor nodig is, dus voor het leveren van Schoolmelk. We delen uw persoonsgegevens van u en uw kinderen niet met andere partijen zonder dat u daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.  
 21. De school wordt na een vakantie op maandag of dinsdag voorzien van melk waardoor vanaf de respectievelijke dinsdag of woensdag kan worden gedronken. Deze dagen worden uiteraard niet berekend.

Empty

Vragen over Schoolmelk voor scholen

 1. Je kunt je school aanmelden voor Schoolmelk via de aanmeldpagina.

 2. Om u hier meteen mee te kunnen helpen vragen we u direct telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer 088-1168006.
 3. Je kunt dan contact met ons opnemen via het contactformulier of telefoonnummer 088-1168006. Wij zorgen ervoor dat je zo spoedig mogelijk een vervangende koelkast krijgt of de huidige gerepareerd wordt.

Contactformulier

lk heb een vraag over:

Soort reactie:

Aanhef:

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Reactie:

Deel deze pagina met anderen: