Vragen over Iedereen Fit op School of Schoolmelk?

Stuur ons een bericht via het contactformulier of vind hieronder je antwoord op je vraag!
Wij proberen je zo spoedig mogelijk je verder te helpen. 
Contactformulier

lk heb een vraag over:

Soort reactie:

Aanhef:

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Reactie:

Empty

Schoolmelk | Scholen

 1. Je kunt je school aanmelden voor Schoolmelk via de aanmeldpagina. We nemen contact met je op!

 2. Om u hier meteen mee te kunnen helpen vragen we u direct telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer 088-1168006.
 3. Neem contact op met onze partner Veld Koeltechniek op 0544-476476. Zij zorgen ervoor dat je zo spoedig mogelijk een vervangende koelkast krijgt of de huidige gerepareerd wordt.

 4. Je kunt inloggen in je schoolaccount met je schoolcode en wachtwoord op iedereenfitopschool.nl/nl/signregistration/signin/ 

  Hier vind je alle informatie zoals leverdagen en de drinkerslijst.

Empty

Schoolmelk | Ouders

 1. Via de aanmeldpagina kun je je een account aanmaken en vervolgens je kind(eren) aanmelden voor Schoolmelk. 
 2. Een pakje Schoolmelk kost €0,28. Als je kind een jaar Schoolmelk krijgt is dat €56,- euro (op basis van 5 dagen per week en 40 weken).

 3. Maak eerst een account aan via de aanmeldpagina, vervolgens kun je in het scholenoverzicht checken of jouw school ook schoolmelk faciliteert. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact op met je school zodat deze dit kunnen regelen.  

 4. In je account kun je meerdere kinderen aanmelden voor Schoolmelk.  

 5. Via je account kun je alle gegevens inzien en wijzigen.

 6. Via je account kun je je abonnement opzeggen.
 7. Voor Schoolmelk geldt een opzegtermijn van één maand. Na opzegging loopt het abonnement nog één maand door en krijgt je kind dus nog één maand Schoolmelk.

 8. Het abonnement blijft het nieuwe schooljaar automatisch doorlopen en zal na groep 8 automatisch worden stopgezet. Tussentijdse afmelding kunt u via uw account doorgeven.
 9. Wat vervelend! Je kunt contact opnemen via het contactformulier of telefoonnummer 088-1168006.

 10. De school wordt na een vakantie op maandag of dinsdag voorzien van verse melk waardoor vanaf de respectievelijke dinsdag of woensdag kan worden gedronken. Deze dagen worden uiteraard niet berekend.
 11. Het Schoolmelk debiteurnummer staat vermeld op de factuur en op de specificatie. Je kunt het nummer ook terugvinden op je persoonlijke inlogpagina. Het debiteurnummer is gelijk aan het abonneenummer.

 12. De school kan op ieder gewenst moment een actuele drinkerslijst inzien en printen vanaf onze website. Op deze lijst staat vermeld welk kind op welk moment melk moet krijgen. Als er iets wijzigt ontvangt de school hierover tijdig bericht van Schoolmelk.

 13. Hiervoor kun je contact opnemen via het contactformulier of telefoonnummer 088-1168006.

 14. Als de nieuwe school Schoolmelk faciliteert kan je kind probleemloos schoolmelk op de nieuwe school ontvangen. Je hoeft alleen de wijziging door te geven in je account.

  Mocht de nieuwe school nog geen Schoolmelk faciliteren neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 088-1168006.

 15. Je kunt betalen via:

  • iDeal
  • Accept e-mail met betaallink
  • Automatische incasso
 16. Het bedrag wordt automatisch geïncasseerd op de door jou geselecteerde datum.

 17. Je kunt betalen op de volgende data:

  1e termijn = zomervakantie tot 1 december

  2e termijn = 1 december tot 1 april

  3e termijn = 1 april tot aan de zomervakantie

 18. Je kunt dan contact met ons opnemen via het contactformulier of telefoonnummer 088-1168006. We zullen het zo snel mogelijk bekijken en oplossen. 

 19. Het bedrag dat op de factuur staat is gebaseerd op het aantal pakjes dat je kind of kinderen heeft of hebben gedronken gedurende de geselecteerde periode. Tijdens vakanties of roostervrije dagen is je kind niet op school en dus wordt dit niet meegerekend in het bedrag.

 20. Je kunt contact opnemen via het contactformulier en ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 via 088-1168006.  

 21. We voelen ons verantwoordelijk voor het beschermen van de persoonsgegevens van onze consumenten en het waarborgen van de privacy van u en uw kinderen. De persoonsgegevens van uw kinderen worden uitsluitend gebruikt voor het doel waar het voor nodig is, dus voor het leveren van Schoolmelk. We delen uw persoonsgegevens van u en uw kinderen niet met andere partijen zonder dat u daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.

Iedereen Fit op School

 1. Iedereen Fit op School is een platform gebaseerd op wat volgens kinderen en leerkrachten de ideale fitte school is. Met al hun ideeën willen we ouders en scholen inspireren en stimuleren om scholen fitter te maken. 

  Dit doen we stap voor stap, met leerkrachten, ouders en partners. Op het platform kun je je aanmelden voor praktische tips voor bewegen en eten op school en Schoolmelk.

  Kortom, e
  r staat een kleine basis die we samen steeds meer uitbreiden. Iedereen Fit op School heeft geen winstoogmerk.

 2. Wij willen graag een fitte generatie doorgeven. Met dit platform willen we ouders, scholen en natuurlijk kinderen inspireren, stimuleren en motiveren om lekker veel te bewegen op school en gezond te eten. Vanuit de gedachtegang van kinderen en leerkrachten. Als je vanaf jongs af aan beweegt en gezond eet, is de kans groot dat je dit op latere leeftijd ook gaat doen. 

 3. Het is een platform en inspiratiebron voor ouders en scholen om een ideale fitte school te realiseren. 

  Via het platform kunnen scholen zich aanmelden voor het beweegaanbod, praktische tips voor gezond eten en drinken op school en Schoolmelk. Ouders kunnen via het platform hun kind(eren) aanmelden voor Schoolmelk.

 4. Kinderen willen zelf heel graag fit zijn. Vanuit de gedachtegang van kinderen en leerkrachten ondersteunen wij ouders en scholen met tips en tools. Fitte scholen zijn er niet in een keer. Daarom doen we het samen met ouders, leerkrachten en partners, stapje voor stapje. 

 5. Nee. Lekker Fit is een lesprogramma van de Nederlandse Zuivel Organisatie voor basisschoolkinderen. Iedereen Fit op School is geen lespakket maar een website die zich richt op alle ouders, basisscholen en kinderen in Nederland.

 6. Melk is voor kinderen een goede en lekkere keus als onderdeel van een gezond voedingspatroon. Via Iedereen Fit op School kunnen ouders hun kind aanmelden voor Schoolmelk. Kinderen met een Schoolmelk-abonnement krijgen verse en gekoelde melk op school en biedt ouders gemak in het geven van gezond drinken aan hun kind. Schoolmelk wordt gesteund door de overheid en heeft geen winstoogmerk. Schoolmelk past daarmee bij de visie en missie van Iedereen Fit op School.

 7. Scholen kunnen zich aanmelden voor Iedereen Fit op School voor het beweegaanbod, praktische tips voor bewegen en eten op school en Schoolmelk. Ouders kunnen via Iedereen Fit op School hun kind aanmelden voor Schoolmelk. 

  Omdat het streven naar fitte scholen in Nederland stapje voor stapje gaat zullen het aanbod toekomst aanvullen met meer leuke informatie en activiteiten.

 8. Ja, kinderen willen zelf de keus hebben wat ze willen eten en drinken. Schoolmelk is een lekker koele en gezonde optie, maar de keus kan ook vallen op ander drinken en daar zijn ouders en kinderen vrij in. 
 9. Leuk dat je mee wilt doen aan Iedereen fit op school! Via de aanmeldpagina kun je je aanmelden. 
 10. Wil je je afmelden voor Iedereen Fit Op School? Dan kun je ons een bericht sturen via het contactformulier. Wil je je afmelden voor schoolmelk? Dan kun je dit via je account doen.

Empty

Iedereen Fit op School | Ouders

 1. Jong geleerd is oud gedaan. Als je vanaf jongs af aan beweegt en gezond eet en drinkt is de kans groot dat je dit op latere leeftijd ook gaat doen. Gemiddeld zit een kind zes uur per dag. Dat is best veel. Als je als kind regelmatig beweegt kun je je beter concentreren en voel je je fitter en blijer.

 2. Scholen kunnen zich bij Iedereen Fit op School aanmelden om het beweegaanbod te ontvangen zoals energizers of ren spring gooi atletieklessen. Het beweegaanbod is bedoeld om beweging op school te stimuleren zodat kinderen zich beter kunnen concentreren en meer energie hebben.

  Daarnaast kunnen Scholen zich via Iedereen Fit op School aanmelden voor Schoolmelk. Vervolgens kun je als ouder een Schoolmelk-abonnement afsluiten voor je kind zodat hij of zij op school een gekoeld vers pakje halfvolle melk krijgt. 

 3. Melk bevat van nature voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt, zoals calcium voor sterke botten en tanden, eiwitten voor groei en vitamine B2 en B12 die helpen bij het energie halen uit je voeding. Voor kinderen is dat belangrijk bij alles wat ze beleven op een dag. Fitte kinderen zitten lekker in hun vel en kunnen zich beter concentreren. Melk is voor kinderen daarmee een goede en lekkere keus als onderdeel van een gezonde voeding. 

Empty

Iedereen Fit op School | Scholen

 1. Kinderen brengen een groot gedeelte van hun tijd door op school. Als je vanaf jongs af aan beweegt en gezond eet is de kans groot dat je dit op latere leeftijd ook gaat doen. Kinderen geven zelf aan heel graag fit te willen zijn. Leerkrachten en ouders kunnen daar aan meehelpen.

 2. Meld je aan voor Iedereen Fit op School en ontvang de gratis Energizers of meer informatie over de Ren Spring Gooi Athletieklessen. Daarnaast kun je via Iedereen Fit op School aanmelden voor Schoolmelk zodat jouw school ook Schoolmelk gaat faciliteren.

  Omdat het streven naar fitte scholen in Nederland stapje voor stapje gaat zullen we dit in de toekomst aanvullen met meer leuke informatie en activiteiten. 

 3. Je kunt de Energizers aanvragen via de pagina Energizers. Ze zijn gratis en gemaakt door Klasse TV voor Iedereen Fit op School. 

 4. In de klas kun je de kinderen vertellen en enthousiasmeren over Iedereen fit op school. Verder kun je onder meer in de nieuwsbrief en op de website van school aandacht besteden aan Iedereen Fit op School door een link te plaatsen naar de website iedereenfitopschool.nl

 5. Melk bevat van nature voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt, zoals calcium voor sterke botten en tanden, eiwitten voor de groei van botten en spieren en vitamine B2 en B12 die helpen bij het energie halen uit je voeding. Voor kinderen is dat belangrijk bij alles wat ze beleven op een dag. Fitte kinderen zitten lekker in hun vel en kunnen zich beter concentreren. Melk is voor kinderen daarmee een goede en lekkere keus als onderdeel van een gezonde voeding. 

  Omdat Schoolmelk in een pakje zit en gekoeld is, is het gemakkelijk en lekker.

Deel deze pagina met anderen: